logo
Subnautica: Below Zero
Title image
КУПОВИНА ИГРЕ
Опис

Below Zero је подводна авантуристичка игра смештена у ванземаљском океанском свету. Представља ново поглавље у универзуму игре Subnautica, коју је развио студио Unknown Worlds.

Вратите се на планету 4546Б

Зароните испод нуле у потпуно нову експедицију у арктичкој регији планете 4546Б. Наоружавши се само довитљивошћу и скромном опремом за преживљавање, предстоји вам да истражите шта се догодило вашој сестри…

Откријте истину

Након мистериозног инцидента Алтера је отишла у журби. Широм регије мирују напуштене истраживачке станице. Шта се догодило са научницима који су живели и радили овде? Посвуда разбацани дневници, предмети и базе података приказују другачију слику инцидента. Располажући ограниченим ресурсима морате импровизовати да бисте преживели.

Откријте неистражене биоме

Пливајте под плаветнилом осветљених лукова Вијугавих мостова, дивите се огромним блиставим кристалима из Кристалних пећина, пењите се уз врхове прекривене снегом и истражите залеђене пећине Ледене долине. Маневришите међу еруптивним Термалним отворима да бисте пронашли древне ванземаљске артефакте. У наставку Below Zero вас чека потпуно нови свет за учење, истраживање и преживљавање.

Градите базе и састављајте возила

Преживљавајте сурову климу у пространим базама које ћете градити сакупљеним ресурсима и својеручно направљеном опремом. Јурите по залеђеној тундри на „Снежној лисици”. Крстарите кроз очаравајуће и опасне биоме у модуларном „Морепловцу”.

Истражујте ванземаљске облике живота

Иза сваког угла вреба нешто неоткривено. Пливајте кроз џиновску Прстенасту титан рибу, пронађите сабласног Левијатана таме и посетите љупке Пингвинге. Али мислите главом, јер на овом чудном свету нису сва створења пријатељски настројена.

Преживљавајте ледене температуре

Слободно ускочите — вода је топла. Ниске температуре ове арктичке регије представљају нову претњу. Изнад површине воде вас чекају нови метеоролошки услови. Обуците се у удобном топлом оделу, пијуцкајте врућу кафу и загрејте се поред врелих љиљана како бисте отерали хладноћу.

Океан интриге

Шта се то догодило вашој сестри? Ко су били ванземаљци који су ово место открили пре вас? Зашто су живели на овој планети? Можемо ли у истини пронаћи утеху од туге? Below Zero проширује причу о универзуму игре Subnautica заронивши дубоко у мистерију оригиналне игре.

О развојном тиму

Below Zero развија мали студио Unknown Worlds, који је створио оригиналну игру Subnautica и који корене вуче од мода Natural Selection из 2002. године за игру Half-Life. Раштркан је по целом свету, од Сједињених Америчких Држава до Уједињеног Краљевства, Француске, Русије, Аустрије, Аустралије, Канаде и многих других места.

Отворен развој

Subnautica: Below Zero се непрекидно развија. Добијајте недељне или дневне извештаје, гледајте на чему ради тим, читајте евиденције промена које се допуњују у реалном времену и остављајте повратне информације директно из игре. Позивамо вас да поделите своја мишљења и учествујете у раду на нашем пројекту.

Упозорење

У игри се срећу блештава трепћућа светла која могу бити неугодна људима са фотоосетљивом епилепсијом или другим померећајима повезаним са осетљивошћу на светлост. Играч мора наставити по сопственом нахођењу.

Превод
  • Превод: Милош Радивојевић
Игра

РАЗВОЈНИ ТИМ

Unknown Worlds Entertainment

ИЗДАВАЧ

Unknown Worlds Entertainment

ДАТУМ ИЗЛАСКА

14. 5. 2021.

ЖАНР(ОВИ)

Акциона авантура, преживљавање

РЕЖИМ(И)

За једног играча

ПЛАТФОРМА(Е)

macOS, Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S

PEGI-ЈЕВА ОЦЕНА

©Србификатори 2020–2024